Over ons


Abbo Van Tricht Advocaten wordt geleid door advocaten Tertius Abbo en Rik van Tricht. Het advocatenkantoor is gevestigd aan de Voorstraat in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee. Het kantoor kent zowel zakelijke als particuliere cliënten van het eiland én ver daarbuiten. De heren hebben de filosofie om procederen zoveel mogelijk te voorkomen. Ze zijn er voorstander van om vroegtijdig in gesprek te gaan met beide partijen, om geschillen in een eerder stadium op te lossen. Investeren in het contact met de cliënt en heldere advisering zijn hierbij van groot belang.

Abbo Van Tricht Advocaten

TERTIUS ABBO


Sinds 1994 is Tertius actief in de advocatuur, nadat hij Filosofie studeerde, zijn studie Rechten afrondde en een masters degree in Zuid-Afrika behaalde. In 2003 startte hij met een aantal partners zijn eigen advocatenkantoor, dat hij uiteindelijk met Rik heeft voortgezet op Goeree-Overflakkee. Tertius helpt zowel ondernemers als particulieren met verbintenissenrecht, burenrecht, erfdienstbaarheid, contractrecht, ondernemingsrecht en familierecht.

mr. T. Abbo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  •  Algemene praktijk;
  •  personen- en familierecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Naast het adviseren en bijstaan van cliënten via Abbo Van Tricht Advocaten zet hij zijn kennis en kunde ook lokaal in. Zo is hij zowel kerkelijk als maatschappelijk actief.

Abbo Van Tricht Advocaten

RIK VAN TRICHT


Rik heeft na het afronden van zijn studie Rechten bij verschillende grote en kleine advocatenkantoren in de regio Den Haag gewerkt. Hij begeeft zich sinds 1993 in de advocatuur en heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrecht. In 2012 sloot hij zich als partner aan bij het advocatenkantoor van Tertius. Binnen Abbo Van Tricht Advocaten kan Rik zijn expertise volledig benutten. Hij bijt zich vast in zaken en denkt probleemoplossend, terwijl hij oog voor de relatie houdt en als klankboord en sparringpartner fungeert voor zijn cliënten.

Rik is daarnaast aangesloten bij de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), een hoogwaardige specialisatievereniging waarbij uitsluitend arbeidsrecht advocaten toegelaten worden die een specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid.

mr. E.V.H. van Tricht heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ons team


Niet alleen Tertius en Rik zetten zich dagelijks in om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Ook Jacqueline van Kouwen maakt zich hard voor onze cliënten met haar administratieve ondersteuning.