Brede deskundigheid


Ondernemers zijn gebaat bij praktisch advies, snel handelen en brede deskundigheid. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij deze kwaliteiten en zijn we tegelijkertijd toegankelijk. Ons advocatenkantoor is klein, waardoor er veel persoonlijk contact is en we u snel kunnen helpen. Wij ondersteunen zowel grote als kleine organisaties in verschillende branches door het hele land.

VOOR ONDERNEMERS


Begeeft u zich in een conflict met een werknemer of een ander bedrijf, dan is dat een vervelende situatie. Wij begrijpen dat u op juridisch gebied niet overal van op de hoogte kunt zijn en helpen u daarom graag door u bij te staan in het conflict. U kunt bij ons terecht voor conflicten rondom aansprakelijkheid (bij schade of ongevallen), verbintenissenrecht, incasso’s, contractrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

ARBEIDSRECHT


Advocaat Rik van Tricht is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Bij arbeidsrecht spelen er vaak gevoelige kwesties waarin adequaat gehandeld dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een verstoring in de samenwerking tussen u en één van uw medewerkers, het disfunctioneren van een medewerker, ongevallen op de werkvloer of wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen u graag als het aankomt op zaken zoals ontslagrecht, beoordeling van contracten, reorganisatie of een non-concurrentiebeding, maar ook bij b.v. door de overheid opgelegde of branche gerelateerde regelgeving.

Tarieven


Wij hanteren aantrekkelijke vaste uurtarieven. Wij bieden hiervoor de kwaliteit van een groot kantoor, met de service van een klein kantoor. In een kennismakingsgesprek lichten wij onze tarieven verder toe, zodat wij dit kunnen afstemmen op uw situatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij willen u op het hart drukken dat het altijd beter is om in een vroeg stadium bij ons om advies te vragen. Dit zorgt er in veel gevallen voor dat we niet hoeven te procederen, maar het probleem door middel van gesprekken kunnen oplossen. Dit is bevorderlijk voor de verdere samenwerking met uw medewerker, klantrelatie of leverancier én het bespaart u veel kosten.